Students for Democracy - uncensored international political forums
  StudentsforDemocracy home     StudentsforDemocracy - forums     StudentsforDemocracy - guestbook  
Register   Login  
 
Students for Democracy Forums - International political debates Active TopicsActive Topics   Forum Search for members only!Search   HelpHelp   Join StudentsforDemocracy - all you need is a username and a passwordRegister   LoginLogin

SfD mailtrap (does not appear in browsers): n.bctvsbbb@contact.studentsfordemocracy.org

Fools speak the truth...
 Students for Democracy forums : Fools speak the truth...
Subject Topic: Adidas Rivalry te Koop Post Reply Post New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
dortarey
Newbie
Newbie


Joined: 28/March/2021
Posts: 7

Online Status: Offline
Posted: 28/March/2021 at 22:44 | IP Logged  |  Copy the link in order to refer to this post Quote dortarey

De Kopen Adidas Rivalry is echt een klassieker uit de jaren 80. Het feit is echter dat elke sneaker- en bball-fan er geen genoeg van kan krijgen. Dit seizoen brengt adidas ons deze klassieke witte en rode kleurencombinatie in een lage versie van de rivaliteit. Het klassieke ontwerp wordt benadrukt met een ongerept bovenwerk van wit leer gecombineerd met de opvallende rode strepen, hiellogo, voering en tussenzool.Ik droeg het zo vaak dat ze vroegen of ik het wilde uitbrengen: "Nak onthulde over het silhouet. Adidas Rivalry Verkoop De release combineert het beste van basketbal en skate en heeft een hoge, klassieke cupzool in een geheel zwarte kleur, geaccentueerd met Collegiate Goud en groen en retro-geïnspireerde Na-Kel-branding Een bovenwerk van gemengd suède en synthetisch materiaal biedt ongeëvenaarde duurzaamheid, gecombineerd met een gestanste inlegzool voor algeheel comfort en een kleverige rubberen buitenzool voor precieze grip.

Onderdeel van adidas Originals 'nieuwste "Verse Pack" waarin twee iconische modellen worden gecombineerd tot één. Hier worden twee kleuropties weergegeven van het aanbod van Adidas Rivalry te Koop vs. Superstar. Beiden zijn gekleed in de OG Knicks colour blocking als een knipoog naar de Rivalry Hi uit 1986 die beroemd werd gedragen door Patrick Ewing. Beide hebben een bovenwerk van wit leer met de kenmerkende schelpneus van de Superstar gecombineerd met blauwe en oranje contrasterende accenten. Het ontwerp wordt afgemaakt met een speciale "Rivalry vs. Superstar" -logo op de tong en co-branded hakken.

Hoewel bekleed met het iconische 'Footwear White' en 'Core Black'-arrangement van de Superstar, behoudt de low-top Rivalry een aantal van zijn kenmerkende details intact. Adidas Rivalry Schoenen Versterkte teentips en hielcups zijn gemaakt van glad leer, hoewel de eerste een vergeelde, shell-toe-achtige vorm heeft. Branding op de middenvoet, tong en achterkant laten de flair van de jaren 80 los in ruil voor de meest flagrante knipoog naar de 50-jarige muze van dit paar. Tussenzolen en buitenzolen, hoewel ze ook een vintage behandeling hebben gekregen, luisteren terug naar het basketbal-erfgoed van de Rivalry, omdat ze hun beproefde gereedschappen en draaipunten behouden.

Er is altijd iets speciaals te zeggen over een sneaker die zelfs 30 jaar nadat deze voor het eerst populair werd gemaakt in de schappen kan staan. Adidas Rivalry Heren/Dames Dit is het geval met de adidas Rivalry, die zijn klassieke erfgoed ook na zijn dagen op het hardhout blijft tentoonstellen. Het retro-geïnspireerde silhouet, eerder dit jaar opgewekt door de in New York gevestigde creatieve Eric Emanuel, keert dit najaar terug in een lage topvorm met moderne details klaar om de straat op te gaan.

www.snkrshopee.com

__________________
&#091;url&#061;https://www.boutiquebooties.com/&#093;Vans Sneakers&#091;/url&#093;
Back to Top View dortarey's Profile Search for other posts by dortarey
 

Post Reply
*Indicates required fields
Name*:
Do the Math!
Result*:  Warning: Wrong result adds your IP to our Spam Database!
Bold Italic Underline Add Hyperlink Add Email Link Centre List Indent Add Image Mode:
Message*:

Emoticons
[:)] [:P] [;)]
[:^(] [:D] [LOL]
[xx(] [:$] [:s]
[=D>] [:x] [8(]
[:*:] [:o] [|)]
more...
   Enable Forum Codes to format post
 

  Select the text you want to have translated Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forumThis page was generated in 0.1250 seconds.
©2003-2016 Students for Democracy |  Site Launched:July 21, 2003

StudentsforDemocracy's validated RSS 2.0 feed

Warning: This text and the email address is not visible in a browser! Do not ever send any emails to:
bctvsbbb@contact.studentsfordemocracy.org